S.O.S - S.E.X...

Sekscounseling is een vorm van kortdurend, psycho-emotioneel hulpverlening, aanvullend en ondersteunend op een geneeskundig, medisch proces. Jij stelt zelf een doelstelling op. Als sekscounselor ben ik een medereiziger. Samen gaan we nieuwe perspectieven, alternatieven en opties exploreren. Je gaat zelf met oplossingen aan de slag op jouw tempo. Ik sta je bij, moedig je aan en reik je tools aan.

sex positive definitie

Naast gesprekstherapie en educatie, verleen ik psycho-emotioneel lichaamswerk gebaseerd op combinatie sensate focus, Kundalini yoga & meditatie en somato-psychopedagogie.

We werken oplossingsgericht. Dus een traject bij een sekscounselor duurt 5 tot 10 sessies.

We hanteren een sex positive omgeving d.w.z. alle manier van beleven van seksualiteit wordt geaccepteerd.

LET OP: Het is geen medisch behandeling. Medisch luik is expertise van de huisarts, gynaecoloog of kinesist. De sekscounselor ondersteunt en vult de genezingsproces aan met op psycho-emotioneel vlak.

Kan ik bij je terecht met...

Iedereen kan terecht voor sekscounseling: ongeacht je gender, je seksuele voorkeur, je verlangens, je leeftijd (minimum 18jr, anders met begeleiding van ouder of voogd).

Ben je in een relatie? Dan ben je welkom voor individueel sessie alleen en/of je kan samen met je partner komen.

Ben je single? Dan ben je ook van harte welkom

Let op:  verslavingsproblemen (seksverslaving, pornoverslaving, masturbatieverslaving,…) en trauma’s (PTSS, cPTSS) behandel ik niet. Deze vereisen gespecialiseerde aanpak, die ik momenteel niet kan aanbieden.

Discretie gegarandeerd!

Als sekscounselor treed ik als vertrouwenspersoon. Centraal in de counselor- cliëntrelatie is discretie en vertrouwelijkheid. Wat er in onze raadpleging wordt gezegd, blijft binnen de 4 muren van de counseling setting. “What happens in sekscounseling stays in sexcounseling”.