Kinky Role play – 101

Wat zegt Google over role play

Op Google vind je de volgende info over kinky role play of rollenspel:

Seksueel role play is rollenspel met een sterk EROTISCH element. Het kan gaan om twee of meer mensen die rollen spelen om een SEKSUELE FANTASIE TOT LEVEN te brengen en kan een vorm van VOORSPEL zijn en seksueel OPWINDEND zijn. Veel mensen zien seksueel rollenspel als een manier om seksuele REMMINGEN TE OVERWINNEN. Het kan plaatsvinden in de echte wereld, of via een internetforum, chatroom, videogame of e-mail, waardoor fysiek of virtueel onmogelijke erotische interesses kunnen worden uitgespeeld.

Bij een role play spelen jullie voor en tijdens de seks een rol: jullie DOEN ALSOF JULLIE IEMAND ANDERS ZIJN. Je kan bijvoorbeeld een sexy verpleegster of sexy dokter spelen. Of een stoere motorrijder. Of je kan je net heel beschaamd of verlegen gedragen. Door een rol te spelen DURF JE MISSCHIEN SNELLER DINGEN ZEGGEN OF DOEN DIE JE ANDERS NIET ZOU DOEN OF ZEGGEN.

Niks nieuws en niks wat je al weet: very basic. Ontdek wat google je niet leert over kinky role play.

Wat zegt Yingjia...

Role play is in een veilige consensual setting met een duidelijk afspraken, experimenteren met rollen.

Het kan gaan over rollen waar je al mee bekend bent. Rollen in je comfort zone. Je wilt je er nog meer in smijten, in verdiepen of andere aspecten van verkennen. Denk aan: iemand die van nature speels en plagerig is, kruipt gaat nog meer doen in een bratty role play.

Of het kan net rollen zijn waar je niet mee bekend bent, buiten je comfort zone.  In die rollen kan je eens dingen doen wat je normaal niet doet. Of eens schaamteloos je gedacht zeggen. Een stereotype voorbeeld: de CEO in maatpak by day en de submissive in collar by night.  

beginners informatie over role play 101 rollenspel
foto: Boudoir by Gina Hmua: Beyond beauty

Role play kan seksueel, sensueel, erotisch zijn. Maar het kan ook een  ontspannend, bevrijdend en nieuwsgierig ervaring zijn.

Het is “niet-echt echt”: wat je doet en de gevolgen zijn echt. Maar het is “niet echt”, want het is je fantasiewereld in werkelijkheid brengen in een geregisseerde omgeving. 

Waarom doet iemand aan role play?

Naast het eens iets anders in de slaapkamer durven doen, denk ik aan diepgaander menselijke behoeftes vervullen. Behoeftes zoals:

  • zelfexpressie en expressie: ik toon mezelf zoals ik ben
  • autonomie: ik doe eens mijn goesting
  • vrijheid: je eigen manier van fantasie kiezen en beleven
  • creatief bezig zijn: even aan het alledaagse ontsnappen
  • zelfacceptatie: zo kan en mag ik ook zijn
  • etc…

Role play is niet altijd seks, toneelspelen, sexy kostuum aantrekken, porno naspelen,….

Wat zeg jij ...

Ik ben benieuwd wat jij zegt en denkt over role play. Want alles in kink is persoonlijk en customizable.

Dus wat wil jij beleven?

welke behoeftes wil jij vervullen?

Wat wil jij er uithalen?

XoXo Yingjia

Meer over role play ontdekken? Dat kan in onze “sensual role play & dirty talk” workshop.

Geen producten gevonden!