Hoe koos ik mijn Female Dominant Titel

Titel is belangrijk

“Hoe mag je sub je aanspreken?”

“Hoe wil je genoemd worden?”

Dat is één van de eerste vragen die je krijgt wanneer je deelneemt aan de Female Domination Mastery.

Dus hoe je wenst aangesproken te worden, zegt al heel wat over jou als persoon en als Female Dominant :

  • het toont aan de buitenwereld hoe jij jezelf ziet als female dominant. 
  • Je communiceert wat jou female dominance “stijl” is. 
  • Er is duidelijkheid over de relatie of D/s-dynamiek tussen jou en je speelpartner. 
FemDomtitel

Zo zie ik mezelf als female dominant

“Een zelfzeker vrouw in haar rich widow robe, die lui op haar troon hangt, wachtend om bedient te worden door haar onderdaan. Ze is omringd door luxe. Geen leer of latex bij Hare Hoogheid, maar enkel zijde, kant en fluweel vult haar boudoir.”

Zo zie ik mezelf wanneer ik in mijn female dominant headspace zit. Ik wil baden in luxe en vereerd worden door mijn playpartner. Alleen een Koninklijke titel is hier van toepassing.  Daarom mag mijn submissive playpartner mij aanspreken als “Mijn Hoogheid”. 

Dit is mijn Dominance stijl

“Hare Hoogheid maakt niet graag handen vuil. Ze heeft net een peperdure manicure gehad. Haar onderdaan spanken zit dus vandaag niet in.  En oja, royalty doet niet aan manual labor. Ze teased, denied en test haar onderdaan mentaal, verbaal en emotioneel.”

Mijn dominance stijl draait vooral over verwennen, pamperen, worship en verafgoden. Het is duidelijk dat ik voorkeur heb voor voor mental play of psychologisch spel. Ik ben minder te vinden voor fysieke scenes.

Dit is de relatie met mijn playpartner

Hare Hoogheid wacht vol ongeduld om haar onderdaan mentaal te testen.”

Door mijn speelpartner “onderdaan” te noemen, is onze interactie duidelijk. Het is een D/s-relatie. Er is duidelijk een power play, machtsspel aanwezig. Mijn playpartner is ondergeschikt aan mij. Ik ben sta boven mijn playpartner (in dit scene). 

Nu jij.

Hoe zou jij je Titel inkaderen? Neem even tijd om hier op te antwoorden. 

XoXo Yingjia

Nood aan meer extra swung in je Dominance? KIaar om je Dominance stijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer diepgang in je kink en bdsm scenes? 

Dan is onze Female Dominantion – Immersion Dag zeker en vast iets voor jou.

Geef een reactie