Ik probeerde een virtueel dungeon uit

femdom virtueel online female dominant domination dominatrix app stringzz
foto: tharwa said photography

Boysober time

Begin 2024 was ik officieel 1 jaar boysober: een jaar geen FWB, geen ONS, geen play partners,… Een jaar zonder drama, geen emotionele ups en downs… Na mijn laatste breuk wou ik 100% van mijn energie wijden aan mezelf beter begrijpen, beter met mijn triggers en mijn response leren omgaan. Want deze hinderden mijn in gezonde relaties aangaan.

Begin 2024 voelde ik me klaar om terug nieuwe mensen te leren kennen, terug te daten en terug mezelf open te stellen.

Maar we met nieuwe voorwaardes en spelregels. Ik ging niet zo maar de eerste beste toelaten in mijn intieme kring.

Investeren in mezelf

Ik heb zoveel tijd, energie en geld in mezelf geïnvesteerd, dus ik ben het waard om mijn lat hoog te leggen.

Mijn kinks en seksualiteit kunnen uiten in een relatie is belangrijk.  Naast overeenkomst in kinks, moeten we qua persoonlijkheid, levensstijl &-ritme overeenkomen en gelijke verwachtingen hebben (no more: “ik heb geen verwachtingen en zie wel wat er gebeurd.)

Ik voel me het beste in een female led relationship, dwz ik neem de leiding in alles wat kink is. Ik wil kunnen keuren, selecteren en als het zover is de eerst stap zetten.

Ik heb slechte ervaringen gehad met ghosters, fake accounts en catfishers. Dus de klassieke datingsapp zoals Tinder en Bumble en de kink specific apps zoals KinkD en Feeld, spreken mij niet meer aan. Vorig jaar leerde ik Stingzz app kennen: het is een bdsm app, speciaal voor female Dominants en male submissives. Dus nu was het tijd om het eens uit te proberen.

Fakes en spam accounts

De voornaamste reden waarom ik Stringzz app een keer wou proberen, is hun “portier”-functie. Voor iemand kan registreren, moet die persoon een vouchercode aanvragen.  Op die manier is er extra controle van fake en spam accounts. Tuurlijk is onmogelijk om 100% iedereen te screenen, maar deze extra stap geeft mij meer veiligheidsgevoel. Want als er iets grensoverschrijdend gebeurd, dan kan de admin makkelijker ingrijpen. Is de kans dat de overtreder terug zomaar een account kan aanmaken kleiner.

Om over de (online) sociaal angst te komen, besloot ik ik eens deze female friendly kink app een week uit te proberen.

Mijn verwachting: “Best case scenario: ik ontmoet iemand leuk.  Worst case scenario: ik geef het op na een week.”

femdom virtueel online female dominant domination dominatrix app stringzz

Virtueel dungeon

Stringzz is eigenlijk een “virtueel dungeon” waar de femdom met haar submissive kan spelen:

  • ze kan opdrachten geven aan haar sub
  • de sub kan foto en video sturen als hij een opdracht heeft voltooid
  • de female Dom kan hem dan belonen of straffen
  • Ze kan op afstand zijn toys controleren
  • de sub kan zijn female Dominant op een discrete manier cadeau’s sturen met Stingzz als tussenpersoon. Op die manier blijft de adres van de femdom geheim. 

Toen ik aanmeldde, werd ik verrast door een uitgebreide bdsm-test om mijn profiel en voorkeuren te bepalen. Na die test kreeg ik een lijst van subs die aan mijn wensen voldeed.

femdom virtueel online female dominant domination dominatrix app stringzz

Playtime

Nu ik mijn lijstje met subs heb, was het tijd om er een lap op te geven.

Ik ga het op mijn tempo doen, zonder ontelbare pings en saaie “hallo Meesteres, hoe gaat het met je ? Heb je een fijne dag gehad?”- berichten. Want enkel de Dominante kan een gesprek starten.

So, let the games begin.

TBC

XoXo Yingjia