I did something crazy… again

Ik sta gekend om crazy, gedurfde, (doordachte) impulsieve dingen te doen . Maar deze keer heb ik mezelf verbaasd. Vandaag ben ik uit mijn comfortzone gesprongen: ik heb een boudoir fotoshoot achter de rug. Het zijn een reeks intieme, sensuele en sexy foto’s in lingerie (ook beetje naakt). 

Voor mij is het een dubbelwin:

  • ik zie mezelf niet graag in foto’s. 
  • ik heb een slechte zelfbeeld.

Het resultaat en hele proces deel ik graag met jullie in de volgende blogs.  Door mijn ervaring, mijn kwetsbaarheid met jullie te delen, hoop ik jullie te inspireren om ook een stapje uit jullie comfortzone te zetten. Ik hoop meer vrouwen te inspireren om ook een fotoshoot (boudoir of niet) te doen. Want elke vrouw verdient het om zichzelf in the picture te zetten. 

Geef een reactie