Levensvreugde, Joy of life

levensvreugde blogpost boudoir

Genieten van het leven. Dat was ik afgelopen decennia uit het oog verloren. Ik was aan het overleven, strijden. Gevangen in mijn eigen “moeten” en streven naar acceptatie en goedkeuring van externen. Continue najagen van de “perfectie”.

Ik vergat te luisteren naar mijn lichaam. Mijn lichaam was een tool, een werktuig. Die ik gebruikte tot uitputting toe. Altijd maar mijn fysieke grens iets verder overschrijden. 

797 dagen geleden, trok mijn lichaam niet alleen aan de handrem, maar gooide ook het roer om.  Tijd voor radicale verandering. Grondig reshuffle van alles.

Ik heb terug leren leven, volop genieten van leven, elke dag opnieuw. Van mezelf genieten. Lachen. plezier maken. Gek mogen doen. Mijn innerlijke kind loslaten. De senuele vrouw in me een plaats geven in mijn dagelijks leven.

In deze foto heeft @tharwasaidphotography mijn hervonden levensvreugde zo prachtig vastgelegd. Thanks you

Geef een reactie