Mijn 24/7 Female Domination levensstijl

Mijn bewuste keuze

Toen ik mijn fetlife account aanmaakte, twijfelde ik geen moment om “I live it 24/7”-aan te duiden.

Toen wist ik niet wat de gangbare definitie is (lees hier de blog). Net als vele bdsm en kink concepten, is er geen geijkte definitie over de 24/7-levensstijl, dus hanteer ik ook mijn eigen interpretatie.

female domination 247 levensstijl workshop

Wat is mijn 24/7 female domination niet

Mijn FemmeDomme boots laat ik thuis als ik mijn honden uitlaat. Maar je ziet wel mijn stijl van dominance en leiderschap terugkomen in de manier waarop ik mijn honden train.

Ik heb mijn bullwhip niet bij de de hand als ik belangrijke aankopen doe. Maar ik let wel op niet de de val van de vlotte sales-praatjes trappen.

Ik ga ook naar niet-kink gerelateerde social events. Maar ik bepaal zelf wie ik toelaat tot mijn innerlijk social contacten.

Dat wilt ook NIET zeggen dat ik constant bezig met een submissive te domineren.  Te vaak wordt nog iemands “Dominance” status bepaald door of er een submissive aanwezig is of niet. Bij het schrijven van dit blog, ben ik single en heb ik zero playpartners. En toch ben ik nog Female Dominant.

Female Dominant headspace

Ik ben wel 24/7, 365 dagen in mijn Female Dominant Headspace.

Dat betekent dat ik mezelf altijd herinner dat:

  • ik de regie van mijn leven in handen heb.
  • Ik verantwoordelijk ben voor mijn keuzes
  • ik waak over mijn eigen agency (beslissingsrecht)
  • ik altijd vrijheid heb om te kiezen voor mezelf
  • mijn eigen veiligheid en comfort op de eerste plaats komt.

Op die manier hangt mijn 24/7 Female Dominance niet af van een relatiestatus: het maakt niet uit of ik single ben, of ik een leger van playpartners heb of mijn (to be) partner in to kink is of niet. Het hangt allemaal af van mezelf. 

Ik ben op de eerste plaats total in charge of myself. Op die manier kan ik ook er zijn als ethisch en verantwoordelijk Dominante voor mijn playpartner(s).

Bij deze nodig ik je ook uit om met jouw versie van 24/7 eens te spelen, te experimenteren. 

XoXo Yingjia

Best practices van Female Domination

Ontdek alles en meer over female domination in de immersion dag

Tell me more

Geef een reactie