Wat is jouw FemDom superkracht?

Jouw superkracht

Je superkracht is dat wat je goed kan. Je doet het moeiteloos. Voor jou is het iets vanzelfsprekend, maar voor anderen is het “waaaw, ik wil het ook kunnen” .

Ik heb bewondering voor iemand met een richtingsgevoel, die overal de weg kan vinden. Of iemand die geduldig millimeterwerk kan uitvoeren. Of iemand die moeiteloos een muziekstuk kan spelen. Of iemand die een heerlijk maaltijd intuïtief kan klaarmaken.

Iedereen heeft wel een verborgen of zichtbaar superkracht. 

Jouw FemDom superkracht

Misschien heb je gemerkt al in de kink en bdsm context dat sommige activiteiten, handelingen en/of scenes je dat “yes, dit ben ik”-gevoel geeft. Je hebt misschien als eens een aftercare-compliment ontvangen iets wat je vanzelfsprekend vind.

Dat kan wel eens je female Dominant superkracht zijn.

Je superkracht is uniek aan/van jou is. Het is een manier om jou individualiteit en authenticiteit naar buiten te brengen.

female Domination tip workshop

Meerwaarde van mijn FemDom superkracht

Mijn kink beleving krijgt een extra intieme touch als ik mijn superkracht inzet. Want ik geef iets bloot over mezelf: mijn kinderlijk speelsheid.

Het geeft meer persoonlijkheid aan mijn play scenes. Ik weet dat die speelsheid, die gamification sensation in mijn spel past bij mijn persoonlijkheid. Die ervaring kan niet gedupliceerd worden.

Omdat het iets is dat ik wat goed kan, moeiteloos en automatisch doe, zet ik het ook in wanneer ik een “ik weet niet meer wat te doen”-moment tegen kom.

Wat zijn nog zoals FemDom superkrachten (I wish I had…)

  • 6de zintuig hebben voor tempo bepalen tijdens een spel
  • radar hebben om de ideaal pijn/pleasure combinatie te vinden
  • oog voor details en monniken geduld om de meest complexe rope bondage scene te creëren 

Genoeg over mij. Ik ben nieuwsgierig naar jou superkracht.

Wat is jouw FemDom superkracht?

XoXo Yingjia

Meer over Female Domination

Leer meer over je superkracht, hoe je die kan inzetten en nog meer best practies tijdens onze Female Domination - Immersion Dag.

Ontdek het hier

Geef een reactie