Customize je kink educatie…

naar jouw tempo

“2 jaar geleden namen ze enthousiast deel aan een van mijn eerste bdsm introductie workshop. Begin september ontving ik van ze een verkennend mailtje: ze zijn ready om meer  en verder te exploreren. Konden ze nog bij mij terecht voor een privé workshop? Na 1,5 doen, leren en giechelen, stapten ze met een stralende glimlach naar buiten.”

naar jouw vragen

“Hij was de enige deelnemer voor de “starten met conscious & authentic kink” workshop. De 1 op 1 setting kwam van pas, want hij had een lijstje met dringende en persoonlijke vragen. Hij vertrok met een dosis nieuwe inzichten over trauma informed kink, informed consent, diversiteit in seksualiteit en een persoonlijk stappenplan om ethisch non-monogamie te doen. Helaas was er geen tijd meer voor Fetlife tips, daarvoor is de “how to fetlife” workshop .”

naar jouw comfort-level

“Ze wonnen een waardebon voor een workshop, maar voelen zich niet klaar om in groep over bdsm te praten. Dus prikken we een data voor een customized & discreet  workshop in privé setting.”

privé workshop bdsm hsp neurodivergentie neurodiversiteit privéworkshop 1op1 customized kink

naar jouw agenda

“We hebben werken in shifts en hebben een drukke sociaal leven. De data voor je workshops komen ons telkens niet uit. Kunnen we een workshop doen op een moment dat voor ons uitkomt?

Tuurlijk, ik haal mijn agenda er effe bij.”

naar jouw social needs

Zij begonnen heel eerlijk met hun bericht.

“Ik ben gewoon geen people person. In groep iets doen of iets zeggen schrikt mij af. Ik heb tijd nodig om mijn woorden te vinden. Door mijn hoogsensitiviteit, heb ik de neiging om sterke emoties van anderen over te nemen.

Ik wil meer over bdsm leren maar gefocust op mezelf. Is het niet egoïstisch van mij om mijn tijd niet te delen met anderen?”

Het klinkt als gezonde egoïsme. Daarvoor zijn 1op1 settings gemaakt he.

Kies wat beste bij jou past

Hoe je aan kink & bdsm doet is volledig customizable: de wat, de hoe, de waar, de wie, de waarom. Alles is aanpasbaar. 

Dus waarom ook niet de manier waarop je kink & bdsm leert customizen?  

Ieder leert anders: sommige leren door te doen, anderen door te lezen, weer anderen door te zien of te horen.

Meer en meer krijg ik vragen van mensen om hen te helpen met leren bdsm te doen op hun manier en op hun tempo.

Daarom biedt ik nu ook “customize your kink”-privé workshops aan. Een nieuw aanbod voor jou, zodat je zelf kan kiezen wat het best bij je past.

XoXo Yingjia