Genot staat centraal in mijn kink beleving

Pijn is fijn met een P

De meest gekende beeld van bdsm en kink is een submissive (sub) vastgebonden, gewhipt door een Dominant (Dom(me)). Hoe harder hoe spectaculairder. Een ander beeld is een sub die uitlegt hoe hij/zij fysieke pijn gebruikt om emotionele of mentale pijn uit te drukken. 

De reden waarom iemand BDSM doet of geïnteresseerd is in kink, is heel persoonlijk en subjectief. Er is geen eenduidige reden, goed of fout,…  Sommige kicken van pijn geven (sadisten) en anderen houden van pijn ontvangen (masochisten). Niet iedereen kickt van pijn (in fysieke, mentale of emotionele vorm). Er zijn ook ander redenen waarom iemand voor kink of bdsm kiest. Sommige kiezen voor de spanning, de variatie, even jezelf verliezen, de overgave of juist controle of iets anders…

Ik doe aan kink om genot te beleven, meer specifiek mentaal genot

mijn kink_01

Please me

Ik doe aan kink en BDSM om te genieten. Ik geniet van de overgave geven en ik geniet van controle nemen. Ik geniet wanneer mijn partner geniet en mijn partner geniet wanneer ik geniet. Ik geniet er van mijn partner te teasen en te pleasen. Mijn partner teased to please. Mijn opwinding komt van genieten en genieten stimuleert mijn opwinding. 

Soms gaat het of fysiek genot, maar meeste geniet ik wanneer het genot mentaal is. Wanneer ik verrast word, iets nieuws ontdek, gechallenged word, mijn creativiteit kan gebruiken en ik kan spelen.

Noem mij gerust een expert-genotzoeker, Pleasure Seeker.

Dat klinkt goed zeg.

Geef een reactie