kink positive kinkster

Kink positive

Kink positive zijn is een niet-oordelend, openminded attitude hebben over alles dat valt onder niet-traditionele seksuele en intieme verlangens, praktijken of fantasieën

“Niet-traditioneel” is een subjectief begrip en breed voor interpretatieHet wordt bepaald door o.a. persoonlijk leefwereld, cultureel en religieus achtergrond, tijdsgeest, individuele waardes en normen. 

Wat voor iemand normaal is, is voor een andere abnormaal. Mijn voorbeeld is: ik ben opgevoed om altijd schoenen uit te doen binnenshuis. Sommige vinden het raar om hun voeten of sokken te tonen aan vreemden. Actueler voorbeeld: voor 2020 waren mensen die een mondmasker in het openbaar als rariteiten beschouwd.  

kink positive definitie

Proud to be kink

Ik ben altijd wat “afwijkend” geweest. Ik kan niet “normaal” doen.

De traditionele carrièrepad is niet aan mij besteed.  Die relationship escalator van “huisje, boompje, tuinje, kindje” heb ik gemist.

Ik ben TROTS op mezelf, op wie ik ben, op waar ik nu sta in mijn leven en waar ik naar toe ga.