Wat is Kinktober?

Een technisch creatief challenge

Kinktober is de “+18”-versie van Inktober. Inktober is een internet fenomeen gestart door een Amerikaans tekenaar Jake Parker in 2009. Hij wou gedurende de maand oktober elke dag iets creëren om zijn techniek en creativiteit te verbeteren. Daarvoor werkte hij met een prompt lijst: deze bevat 31  (elke dag van de maand 1) heel algemene term. Voorbeelden van 2022 prompts zijn:  Uh-Oh, Empty, Flame,… Iedereen kan deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten gaan. De meesten spelen dan met de spooky/creepy vibe, gezien oktober  gerelateerd is met Halloween.

spooky

Een kinky twist

Inktober kende een gigantisch succes in de fanart wereld, die overwaaide naar de fanfiction wereld. Een group fan-artiesten gaven hun eigen kinky twist aan. Dit is heel voorkomen fenomeen, gezien de eerste versies van 50 shades, een fanfiction was van Twighlight.

Ze voegden de K bij de inktober en zo werd Kinktober geboren. In tegenstelling tot inktober (1 algemeen lijst), maakt elke artiest zijn/haar eigen kinky prompt list. 

De kink community  adopteerde de #kinktober om in oktober kink awareness en kink education te promoten. Het is een “feest”maand onder kinksters. Ideaal om nieuwigheden te ontdekken, verlangens te vertalen in werkelijkheid. 

#kinktober

Dus ik raad zeker aan om de #kinktober eens te googlen. Geniet van de kunstwerken van kinky minded artiesten. Wie weet geeft het je inspiratie voor je next spel scene.

Geef een reactie