Impact toys: tips & tricks voor beginners

Makkelijkste en goedkoopste

Om aan impact play te starten, heeft een beginner weinig nodig. De beste “tool” heb je altijd bij de hand. Dat bedoel ik dan letterlijk: je handen. Je kan met een vlakke hand spanken, kietelen, knijpen, flikken met je vingers, krassen met je nagels,… oneindig veel mogelijkheden.

Spanking met blote hand geeft een mooi geluid. Voor afwisseling, probeer ook eens met handschoenen aan, met of zonder vingers. Billenkoek met een paar kant handschoenen voelt anders aan als met een paar leren handschoenen. Ideaal om jullie leer/kant/latex/…- fetish een plaatjes te geven tijdens impact play.

Impact toys tips

Improvisatie met huis, tuin en keuken middelen

In sommige beginners workshops geef ik de deelnemers de opdracht om iets van thuis mee te brengen die ook gebruikt kan worden tijden kinky spel. Meestal komen er toys voor spanking boven: pollepel, houten lepel, pannenlikker, pingpong-bat, vliegenmepper, broeksriem, broodplankje, geurstokjes, haarborstel, cocktailstampers,…

Heel wat huishoudelijk zaken kan je als beginner gebruiken voor impact play. Remember: ze zijn er wel niet voor gemaakt dus check voor je het gebruikt of er geen splinters en/of losse stukken zijn. Test de het op voorhand uit hoe hard je er mee kan slaan. Je wilt niet bij de eerste slag al kapot gaat. Das al einde spel.

Ik zou deze enkel gebruiken bij lichte impact play. Bij zwaardere impact play, raad ik enkel de gespecialiseerde toys te gebruiken. 

Gespecialiseerde impact toys

Gamma van gespecialiseerde impact toys is enorm groot. Als een beginner zag ik vaak door de kinky bomen het bos niet meer. Dus heb ik nu handige opsomming gemaakt van de populaire impact toys. Ze zijn gerangschikt volgens moeilijkheidsgraad van gebruik.

Impact toys tips

Size does matter

De eerste 3 (kietelaars, paddles, en slappers) staan de Dom(me) en sub dichtbij elkaar. Korte afstand play en intiemer. Bij een flogger en korte rijzwepen is de afstand tussen jullie 2 al op armlengte. Lange zijzweep, canes (slagstokken) en single tail zoals bullwhip, daar is al een veel groter actieradius nodig. Kan je raden waarom de lengte van de impact toy in dit geval wel belangrijk is?

Less is more

Mijn beste tip voor een beginner is: investeer in een kwalitatieve impact toys.

Poseren, teasen, machtspel spelen,… dat kan met alle toys. Maar een props of decoratie is vaak niet geschikt voor impact play. Ik heb wat miskopen gedaan, omdat ik puur op de uiterlijk afging en niet op de functionaliteit.

Voor de Dom(me)s moet de impact toy goed in je handen liggen, een perfecte verlengde van je lichaam zijn. Als je het vast hebt, straalt je van zelfvertrouwen. Bezoek indien mogelijk fysieke winkels en test ze uit op je billen en dijen. (Ze zijn wel meer gewoon in de winkels 😉 )

Tijdens onze workshops en 121 mentoring kan je hele gamma van impact toys (mijn miskopen en mijn favorites) uitproberen.