Etiquettes voor een geslaagde bdsmbeurs

Manners maketh man

In de vorige blog maakte je al kennis met de in&outs van een bdsm beurs.

In deze blog ontvang je 10 waardevolle basis etiquette regels voor een geslaagde eerste bezoek aan een bdsm beurs (of andere kink, sex positive beurs/convention/ event).

bdsmbeurs bdsm event kinkbeurs fetish event gedragsregels
foto boudoir By G

Let's start

  1. De eerste keer op een bdsm kink beurs kan overweldigend overkomen: nieuwe mensen, drukte, zoveel te zien en te beleven. Neem regelmatig een pauze, ga iets drinken, babbel even bij met je metgezellen,… Plan een moment van rust om jezelf te centreren. 

2.   Kink shaming wordt niet geduld. Is het niet je ding, das oké. Hou je commentaar voor jezelf of tot je weer thuis bent.

3.  Don’t be a creep: neem geen stiekem foto’s of film

4.  Krijg je toestemming voor foto’s en filmkes? Hoera! Dubbelcheck dat er niemand herkenbaar op de achtergrond staat.

5.  Kijken doe je met je ogen: geen performers, hostesses, andere beursgangers of materiaal aanraken.

6.  Bij ongewenst gedrag verwittig security, de safety monitors en de organisatie. Een bdsm beurs is een safe space voor iedereen.

7.   Iedereen heeft een andere intentie om de bdsm beurs te bezoeken. Ga niet vanuit dat iedereen op de bdsm beurs wilt spelen of op zoek is naar een partner.

8.   Doe je huiswerk op voorhand: lees de regels over seksuele handelingen en naaktheid, dresscode en de programma. 

9.   Wil je spelen met je partner: doe dat op de dedicated playzones. De andere bezoekers hebben geen toestemming gegeven om betrokken te worden in jullie spel.

10.   Wees discreet als je een bekende tegenkomt. Ga niet na de beurs aan iedereen vertellen wie je daar tegengekomen bent.

Have fun op je eerste bdsm kink beurs!

XoXo Yingjia